31 mai 2010

Førskolekveld og litt annet

Ja, nå er forberedelsene til skolegangen til Ørjan i full gang, og vi har fått fantastisk gode nyheter som jeg vil dele med dere. Vi har jo vært bekymret og lurt veldig på hvem som skal jobbe med Ørjan når han begynner på skolen, og de har jo ikke hatt noenting klart. Det eneste vi har visst er at fysioterapeuten hans blir den samme som nå, ellers er det forandringer på alt annet nesten.
Ørjan hadde jo førskolekveld på torsdag og skulle møte de andre som skal gå i samme klasse. På morgenen ringer rektor og forteller at han nå vet hvem læreren til Ørjan blir og også spesialpedagog. Tror dere vi ble glad når vi fikk vite at det er Ørjan's første spesialpedagog, Hanne!


Hun og en annen jente kommer begge til å være lærere, så når Hanne er spesialpedagog for Ørjan, tar hun andre over. I tillegg får han 3 assistenter, 2 gutter og 1 jente, som skal dele på ansvaret for han. Dvs. at det alltid vil være noen på jobb i forhold til den hjelpen han trenger. Jeg ble så lettet og glad i går, jeg vet at Hanne virkelig er den personen som tar seg godt av Ørjan og bryr seg om han, hun har jobbet med han i 2 år tidligere, 1 år i hjemmet og det første året i barnehagen.
Når vi møttes i går ble hun så overrasket over hvor stor Ørjan hadde blitt og ikke minst hvor stor forskjell det var på selvsikkerheten hans og sånt. Hun gleder seg til å ha han som elev, og jeg vet han gleder seg til å få Hanne som lærer også.


Her er noen bilder fra førskolekvelden:

Ørjan møter Hanne igjen, og de syntes begge at det var så koselig!

Stolt pappa med Ørjan, venter på å bli ropt opp.

Ungene ble delt opp i to grupper, den ene gruppa gikk i gymsalen, den andre i klasserommet og så byttet de etterpå. Ørjan var så flink, kjørte avgårde sammen med de andre uten å tenke over det en gang. Vi så at han var helt trygg, og det var så godt å se.
Vi voksne gikk i et klasserom, og fikk i oppgave å dekorere vesker til ungene som de skulle ha skift i til høsten. Ble litt sånn uformelt, men veldig koselig.
Etter halvannen time kom ungene ut igjen, og da var det grilling av pølser som sto på programmet. Falt godt i smak hos Ørjan i alle fall!

Koste oss i sola med jordbær også!

Her er den andre læreren til Ørjan, Anna. Her teller de steiner sammen.

Tenk at Ørjan snart er skolegutt. Nå som vi vet at han får noen han kjenner "med seg" er vi nok både tryggere og roligere i forhold til skolestarten, og så er vi så utrolig stolte av gutten vår!

Jeg har også lyst til å legge ut noen bilder fra vi var på besøk på Løkholmen, guttene storkoste seg og det blir nok flere besøk der fremover. ;)

005 007  22mai02 23mai4 23mai6 23mai8  032 075  204  

Nå planlegger vi litt ferie, har så lyst til å ta med ungene til Dyreparken, hadde vært utrolig morsomt å komme seg dit. Er jo så mye å finne på der, og mye å se på, og siden vi ikke har vært der med ungene før, så kunne det vært veldig artig å få dratt dit. Håper vi kan få det til! :)

Ellers koser vi oss i sommerværet, nå har jo sommeren kommet skikkelig hit til Halden, håper det fortsetter. I morgen har Ørjan sin første “skoledag”. Da skal han få ransel og få oppleve litt av hvordan en skoledag er. Det blir kjempespennende, men jeg tror helt sikkert at det kommer til å gå kjempefint!

2 kommentarer:

ninabakke sa...

Heeerlige bilder :D

Lillebølla sa...

Så mange flotte bilder:) Godt at dere fikk en støttepedagog som dere kjenner da, greit at ikke alt er helt nytt når han begynner på skolen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online