16 mai 2010

BLÅLYSDAGEN OG LITT ANNET

Ja, det har blitt en stund siden jeg oppdaterte igjen, men nå har det vært noe som har skjedd hver eneste dag, så derfor har jeg ikke hatt mulighet til å prioritere bloggen. Men, nå har det roet seg litt ned, så jeg kan oppdatere bittelitt.

Forrige lørdag var det blålysdagen her i Halden, og selvfølgelig måtte vi ta turen til byen med guttene. Deres store helt BRANNMANN SAM skulle nemlig komme, og da var det ikke snakk om noe annet…. ;)

Her er en strålende fornøyd Ørjan og nesten like fornøyd Brannmann Sam! :)

099

Daniel ville ikke ta bilde med brannmann Sam, for han var skummel…. ;)

Ørjan møtte også en politimann på blålysdagen:

107

Og her har de byttet luer! :)

110

Litt mat må man ha også, og nystekte vafler faller godt i smak!

117

Så tok vi turen ned til Tista-senteret hvor vi hadde hørt at figurene fra Vennebyen skulle komme. Her hadde de også ballongfigurer å gi bort!

131

127

Det var ganske lenge å vente, men når endelig Apa og Ted fra Vennebyen kom ble guttene veldig glade og spesielt Ørjan som er STOR FAN av den serien. Daniel ble med på bilde, men er som dere ser – skeptisk…. ;)

8mai10 

Ørjan fikk kjempekos av Apa!

138

Daniel også!

140               

Hi-five med Ted!

160  

Guttene hadde en kjempefin dag i byen, og fikk også tatt en liten titt på Eliasbåten, men den var så langt unna at vi ikke fikk tatt bilde.

Ellers har de også møtt Mummitrollet, han var på besøk noen dager før Ted og Apa, og da måtte vi jo også ta turen dit.

070

Ellers har vi vært en tur på Riksen og tatt MR med Ørjan. Bare mamma og Ørjan som tok turen dit denne gangen, men vi fikk sove på pasienthotellet for første gang, og vi koste oss med besøk utenfor slottet og is på Karl Johan for å få en tur av det. Så fikk vi besøk av bestefar, bestemor, tante Trude og Matheo den første kvelden, og det var kjempekoselig. Dessverre fikk Ørjan slettet bildene fra hele Osloturen, men sånn kan det gå… ;)

I morgen er det 17. mai også, og vi ønsker dere en riktig god feiring av nasjonaldagen! :)

1 kommentar:

Linda S sa...

Kan tenke meg at dette var veldig kjekt for guttane å vere med på :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online