21 februar 2010

Ørjan har blitt innskrevet på skolen

16. februar ble Ørjan skrevet inn på skolen, og det var stor spenning for gutten vår. Her er han på utsiden av skolen og gleder seg til å gå inn.

009

Til Ørjans store glede var det bl.a. magneter som han kunne leke med, det synes han er veldig moro. Her venter vi på å få prate med rektor på skolen.

skolen1

Her er bilder fra selve innskrivingen. Ørjan fikk skrivebok, blyant og fargeblyanter, og svarte fint på alt som han ble spurt om fra assisterende rektor. 

skolen2

skolen3

Etter det de sa så blir det bare en førsteklasse i år, og Ørjan vil da komme sammen med 4 andre barn fra barnehagen, 1 gutt fra hans avdeling og 3 jenter fra den andre avdelingen. Samtidig fant vi ut at det minst er 2 jenter fra boligfeltet som også skal begynne i samme klasse, så det blir nok veldig bra for Ørjan. Ellers har de tilrettelagt veldig bra for han, så nå kan vi bare begynne å vente på 18. august, for da blir Ørjan skolegutt! :)

Ørjan skal operere beina sine 24. februar, han skal forlenge noen sener, og det blir sannsynligvis i begge beina. Vi skal inn til forundersøkelse dagen før, da vet vi mye mer, for da får vi snakke med lege, anestesilege osv. Samtidig må vi innom OCH for å prøve en ortose som skal brukes etter operasjon. Uka kommer til å bli spennende og litt nervepirrende for oss. Men dette skal gå så bra, for Ørjan er råtøff han! :)

1 kommentar:

Lillebølla sa...

Blitt stor gutt:) Moro med skolestart, dere går en spennende tid i møte:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online