30 januar 2009

Late vinterdager

På onsdagen kom bestemor og bestefar en tur for å hilse på barnebarna sine, og ungene storkoste seg. Det gjør de jo alltid når de kommer. Tror Ørjan mer eller mindre satt oppå bestefar hele tiden, er så koselig å se dem sammen. Daniel var også litt varmere i trøya enn han har pleid tidligere, og det er så moro, nå var han skikkelig i god form. Gleder oss til den nye bilen kommer, slik at vi kan reise innover til Oslo oftere også! ;)


Her koser Ørjan seg hos bestefar!
Og Daniel bygger Lego med bestemor!

Litt scrapping har det også blitt i det siste, her er en jeg laget av Ørjan og assistenten hans Haris. Synes det ble et fint "guttete" preg på den.
Og så laget jeg et bidrag til scrapliften på Foreldrenettet for januar, og denne kom faktisk også i Rampelyset på Scrapbookexpress! Så moro, denne var jo så morsom å lage også! :)


Det er late vinterdager her hos oss om dagen, ikke så mye som skjer, ikke ute i alle fall. Men guttene har jo fått prøvd akebrettet som de fikk til jul i alle fall. Det var stor stas med dobbelt akebrett nemlig!


Rullestolen kan også brukes....Full fart nedover bakken!

Daniel prøver å skli litt han også!




Vel, vi nyter vinteren her hos oss, håper at dere har det bra alle sammen!

26 januar 2009

SCRAPPING THE MUSIC - PÅ NORSK!

Det har kommet en ny flott norsk utfordringsblogg som heter Scrapping the music - på norsk, og jeg måtte selvfølgelig prøve meg på den aller første utfordringen her. Oppgaven er å scrappe en strofe fra låta "Her kommer vinteren" med Jokke og Valentinerne. Jeg har ikke konsentrert meg om vinterbilder, men heller valgt ut strofen "Ventetida er over", og her er mitt bidrag:
Veldig moro med en slik blogg, og jeg kommer garantert til å bli med videre!!

18 januar 2009

Ett-bilde-om-dagen fortsetter

Har ikke fått lagt inn de siste bildene jeg har tatt, og nå har det jo blitt en del dager, så jeg legger disse ut nå. Er som sagt med på ett-bilde-om-dagen på FN, og her er resultatet fra de siste dagene:

17. januar

Bamse kanin og Daniel prater sammen


16. januar


Guttene våre i like klær


15. januar


Svinesundsbroa i solnedgang


14. januar

Ute på tur med bilen til Ørjan og lillebror er så heldig å få lov til å sitte på.


13. januar

Alle tre guttene mine!


12. januar

Spiller Gjengen på taket!



11. januar

Daniel rett etter luren sin


10. januar

Ørjan har besøk av kjæresten sin Julie!



9. januar

Ørjan som pønsker på noe lurt.... hehe....




8. januar

Daniel er ute og leker i snøen



7. januar

En liten herlig tigergutt


6. januar

Skillingsboller! Nam!




Det var de bildene som er tatt disse dagene her. Og så har jeg fått scrappet årets første LO også:

Det har blitt med denne ene i år, men jeg kommer sterkere tilbake, har satt meg samme mål i år som i fjor med 75 LO'er.

05 januar 2009

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

Da er vi snart inne i det 6. døgnet i 2009, og vi har vel alle nyttårsforsetter og drømmer for det nye året. For oss er det viktigste å være mest mulig sammen med ungene, og det er nok det som er forsettet vårt i år, kose oss mest mulig sammen med Ørjan og Daniel, akkurat som vi gjorde i fjor!

Vi hadde en stille og rolig nyttårsaften, det var bare oss 4. Her er ungene i finstasen, og de har også fått slips på kosedyrene sine, Grisen og Voffa. Var Ørjan sin ide det da, måtte jo pynte seg de også! :)
Vi koste oss med kalkun til middag med hjemmelaget potetmos og grønnsaker, men guttene var nok mer spent på det som skulle skje etterpå, da skulle nemlig Ørjan få knuse pepperkakehuset, og så var det bare å spise alt man kunne!

KLAR.....FERDIG......
KNUS!!! SPIS:

Så la ungene seg noen timer, før de fikk stå opp litt før midnatt for å se på rakettene, og det var kjempemoro. Vi holdt oss inne da, siden vi var sjuke hele gjengen, ingen vits i å gå ut liksom. Men vi satt i vinduet og så masse fyrverkeri, og ungene var fornøyde. De sovnet som steiner etterpå også, det var ikke noe problem å få lagt dem i alle fall....
Er med på ett-bilde-om dagen på Foreldrenettet, og her er bildene som jeg har tatt til nå:
1. januar: Ørjan leker med sin fjernstyrte BMW som han fikk til jul!
2. januar: Daniel leker med gyngehesten sin!
3. januar: Ørjan's flotte globus
4. januar: Ørjan leker med sitt elektroniske tegnebrett, og se så fine øynene hans har blitt! :)

5. januar: Daniel koser med kaninen Bamse!

Scrappingen min har jeg ikke fått begynt på enda, men jeg har satt meg samme mål som i fjor, 75 LO'er, jeg nådde målet mitt i fjor, så satser på det i år også! ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online