29 august 2007

Vi har vært sammen i 8 år

Den 26. august var det 8 år siden jeg og Bjørn møtte hverandre for første gang. Hvem visste vel den gangen at det virkelig skulle bli oss? Men nå har vi vært lykkelig gift i 5 år og har 2 herlige barn sammen. For meg kan det ikke bli bedre enn det er nå, jeg er så glad for at jeg har familien min; Bjørn, Ørjan og Daniel! De er livet mitt!

På lørdagen var vi i Bullaren dyrepark. Det er en liten koselig dyrepark rett over grensen, og vi har ikke vært der tidligere. Fikk plutselig et innfall om at det kunne vært moro å finne på noe, og da falt valget på den parken. Ørjan og Daniel koste seg, Daniel mest i vogna si da, dyrene var ikke så interessante for han... hehe...

Bjørn var nok mest interessert i slangene, og fikk jo t.o.m holde et par. Disse er kvelerslanger.

Ørjan er jo ikke så skvetten han heller, han skulle ta på slangen, så den aller største fikk han ta halen på. Han klemte og koste den, og var ikke redd i det hele tatt. Det han syntes var aller morsommest var nok når slangen fikk åle seg inn i huset sitt helt alene, den var jo sååå lang også...
Ellers var ikke parken så veldig stor, men akkurat stor nok for oss som har barn. Blir ikke alt for slitsomt å se på alt sammen, og så har de jo alle slags dyr, fra vanlige husdyr som høner og griser, til jakokser og kameler.

Selv falt jeg veldig for denne herlige geitekillingen, den var så søt. Hoppet og spratt rundt hele, var jo så vidt man fikk knipset den...

Og så hadde de to kameler der, de var utrolig kontaktsøkende og morsomme. Det var far og sønn ble vi fortalt, og snakk om fascinerende dyr da. Fikk lov til å gi dem litt brød også da.

Ørjan var veldig opptatt av dette hengebuksvinet. Litt skeptisk i begynnelsen, men etterhvert synes han bare den var morsom... Denne gikk løs på tunet og lå for det meste og sov..


Denne apen satt og tok seg en matbit når vi kom til buret dens. Han var ikke så opptatt av oss, men heller av maten. Paprika og ananas sto på menyen, samt masse grønt også da... En liten morsom krabat, men skulle vel gjerne ha sett han i action.... hehe..


Det var en fin park, kan anbefales! Etterpå tok vi en tur til Strømstad og handlet litt. Var en litt morsom handlevogn der hvor vi kunne plassere begge ungene foran, var moro. Ørjan storkoste seg, satt og småsludret litt med lillebror og passet på han. Han er så glad i lillebroren sin, det er tydelig!

På søndagen besøkte vi beste Helge og hadde med fårikål til han. Det var kjempekoselig, og han fikk se Daniel for aller første gang. Han har dessverre vært syk, så derfor har han ikke orket hverken å komme på besøk eller få besøk, men nå fikk vi i alle fall lov til å ta en tur. Ørjan er så glad i han også, og ble så glad for å se han.

Det går kjempefint i barnehagen også, Ørjan gleder seg til å dra dit, og det er så godt å vite. På fredag var vi i møte med der, for å snakke litt med de nye som har han og for å høre litt om hvordan det går. Og det går over all forventning. Gutten vår blir så stor, og klarer seg så godt, han har venner som tar godt vare på han og de ansatte er alle sammen glad i han, og han i dem. Han er jo en så god gutt også, så det er ikke noe rart... hehe...


Etter møtet i barnehagen var vi og svømte, men det var VARMT altså. Helt greit at det var varmt i bassenget altså, men i omkledningsrommet er det litt for varmt med 40 grader... Lurer på om vi drøyer litt med bassengtrening til det blir litt kaldere i været... Det gikk fint i bassenget da, Ørjan er jo blitt så utrolig sterk, målet nå er vel å få han til å bevege beina mer i vannet.
Daniel har blitt 5 måneder alt, og her er månedsbilde av han sammen med den store bamsen.

Han er en snill og rolig gutt, han skriker kun når han er sulten eller trøtt, ellers er han blid og stråler opp når han ser storebror. Merker at han synes det er litt rart når Ørjan er i barnehagen, da er det så stille. Når han kommer hjem blir Daniel helt i hundre. Ørjan er også veldig opptatt av at Daniel skal sitte ved siden av ham i sofaen, så han kan passe på han. Kjempeherlig. Håper de forblir gode venner for alltid!!! Ørjan fikk gi Daniel den aller første sjokoladebiten også, og det var moro. Etterpå hjalp pappa til, for det ble jo litt klissete. Men, det er helt sikkert at det falt i smak i alle fall...


Har jammen fått scrappet litt siden sist også, var med i scrappestafetten på det rosa forumet med dette bidraget.
Veldig moro med stafett igjen, har savnet det egentlig. Fikk scrappet bilder som jeg har tenkt på lenge å scrappe også, og ble fornøyd med resultatet. I tillegg har jeg levert inn et bidrag til scrapliftutfordringen igjen også, er 3. gang på rad jeg er med der. Kjempemoro!

2 kommentarer:

Camilla Larsen sa...

De gutta er så herlig Ruby <3 La deg til på favorittene i bloggen min jeg :)

Klem fra Camilla, Kevin og Robin

Anonym sa...

Så masse flotte bilder vennen!!

Ble jo ikke det SPOR misunnelig når jeg ser Ørjan i sommerklær da... sukk...


Skjønne guttene deres altså!!

Fortsatt god helg!

klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online