26 februar 2009

STM på norsk sang # 4

Her er mitt bidrag til Scrapping the music på norsk - og låta vi skule scrappe fra denne gangen var Rune Rudberg's "Ut mot havet"...

Jeg valgte setningen, "vi vandrer hånd i hånd", og har scrappet hendene til Ørjan og Daniel, fra Daniel var helt nyfødt. Ørjan lovte at han skulle passe på lillebroren sin og ta vare på han, selv om han da bare var 3 år gammel. Synes bildet er så herlig at det passet til en sånn flott setning.

17 februar 2009

Jeg elsker vinteren!

Når det er sånn vinter som vi har nå, da elsker jeg vinteren, med masse snø og kuldegrader, da er det godt å bo i Norge altså! :) Det er jo ikke så ofte vi har sånne vintere her nede, og det er egentlig ganske trist, for det er en virkelig flott årstid når det er sånn som det er her nå.

Guttene storkoser seg ute også, og har virkelig sansen for snø og alt man kan gjøre i den.

Vi finner på mye rart sammen, og i helga var vi ute og koste oss foran huset med en stor haug med snø. Ørjan har blitt så tøff også, han sitter på toppen av haugen og ramler ned helt frivillig. Rart å tenke på at han nesten ikke hadde balanse tidligere, nå er den jo blitt så fin. Det er så moro å se at han tør å ta nye utfordringer, tenker seg nesten ikke om lenger. Han bare kaster seg ut i det.

Her er noen bilder fra den flotte dagen vi hadde:

Ørjan på toppen av haugen, her kastet han seg ut, rullet ned og storkoste seg.

Daniel tar seg en tur i snøskuffa! :) Det var moro, nesten bedre enn akebrett jo! :)
Snømann måtte vi jo bygge, ble den ikke kul kanskje?


Daniel låner mamma's solbriller, det er vanlig det... hehe... ;)

Her er begge guttene en tur på snømåka og inn i en snøhaug! :)
Og sånn ser vi ut når vi må inn.....

Altså ikke så populært å gå inn som dere ser.... hehe....
Ørjan var på tur med barnehagen i går, storkoste seg på akebrettet, men han var utrolig slapp når han kom hjem i går. Så rart tenkte jeg, for jeg fikk beskjed om at han hadde vært i storform og virkelig hatt en flott dag i går, både med turen, trening og smågrupper, kost seg med mat og kakao. Da han kom hjem ville han bare sitte stille i rullestolen og se på tv... Tok tempen før vi la han, og da hadde han 39.2. Var utrolig varm og slapp og klagde på vondt i hodet. Han sovnet fort da heldigvis, men våknet halv fem på natten og ville gjerne sette seg opp, men jeg sa at han måtte sove litt lenger. Han sov nok ikke så veldig mye, men han var noenlunde stille frem til halv åtte faktisk, og da fikk han ha på tv'en. Jeg så at han var dårlig, helt blek og ville bare sitte inntil sengeryggen sin. Fikk i han en halv banan og litt eple, og et glass med vann, og da ble det litt bedre. Ikke noe feber heller når vi målte, men han var slapp altså. Så dagen har gått med at han har lagt på sofaen, sov fra og til innimellom, men fikk hvilt seg. Etter luren til Daniel var han mye bedre, og ville sette seg opp og tegne litt, så det fikk han lov til, både han og Daniel koste seg med å tegne. Var deilig å se han så mye bedre. Han har spist godt til kvelden og nå sover både han og lillebror, så jeg tror at dagen i morgen blir mye bedre. :)



16 februar 2009

Tema KJÆRLIGHET på Fotoverden

Fotoverden har en konkurranse med tema kjærlighet denne gangen, og jeg tenkte jeg skulle delta med dette bildet av Ørjan og Daniel som jeg er så utrolig glad i. Daniel er bare noen få dager gammel her, og jeg synes øyeblikket ble fanget så fint.


14 februar 2009

Hatt Ruffakurs på nett

Jeg er en veldig stor fan av Ruffa's LO'er, og nå på torsdag hadde hun et lite steg-for-steg-kurs på Scrapbookexpress, og da måtte jeg selvfølgelig prøve meg.

Synes det var utrolig artig å prøve noe nytt, og ble egentlig veldig fornøyd med resultatet også.

Tusen takk for inspirasjonen Ruffa! :)


09 februar 2009

Morsdag i går

I går var det morsdag, og jeg ble vekket av Ørjan og Daniel med en nydelig hvit bamse med et stort rødt hjerte på senga. Ørjan er jo så herlig, "gratulerer med morsdagen mamma, jeg er så glad i deg". Det smelter et mammahjerte det. Og så fikk jeg masse koser av guttene mine. Ellers gikk dagen som vanlig, sen frokost og på kvelden overrasket Bjørn med deilig kake:

Er jo koselig å bli gjort litt ekstra stas på, så det setter jeg pris på altså.

Nå har jeg forresten også funnet frem bildet av dåpsinvitasjonene som jeg lagde for ei venninne (til ei annen venninne av henne...), hun ville ha noe i rødt og hvitt, så da ble det slik, dette er et tri-fold-card!

Venninna mi ble i alle fall fornøyd! :)

I dag har Ørjan vært i barnehagen og jeg har vært hjemme med lillegutt. Tok noen bilder i dag, vi hadde det så moro og lekte, og da passet jeg på å knipse litt. Synes det er så herlig farge på jakka hans! :)





På ettermiddagen gikk vi ned og hentet Ørjan alle 3, Ørjan ble jo så glad når vi kom alle sammen for å hente han. Han hadde hatt en super dag i barnehagen i dag, ble ikke tur da, siden det var så kaldt, men han hadde kost seg både inne og ute i barnehagen. Er så godt å se at han har det så bra der. ;)

Tok jo med kameraet jeg som vanlig.... hihi...

Vel hjemme fikk ungene pizzasnurrer og så på Mikke's klubbhus på barne-tv. De var ganske trøtte etter en lang dag, så det var nok godt å komme seg i seng.

I morgen skal Bjørn på kurs på habiliteringstjenesten sammen med assistenten til Ørjan, det handler om skolestart for funksjonshemmede, så det er nok veldig greit å få med seg. Da vet man hva man skal gjøre i forberedelse til skolen. Har bedt han om å få med seg alt av papirer så jeg får lest det jeg også. Er veldig interessant.

Blog Candy hos Pink Scrap

Jeg elsker blog-candyer, og nå har MARIT, sjefen sjøl hos Scrapbookexpress laget seg sin egen blog og gir ut en flott blog-candy til en heldig vinner. Sjekk ut bloggen hennes her, her er det flotte instruksjonsvideoer og masse herlig inspirasjon!


Jeg vil selvfølgelig vinne denne her:


08 februar 2009

Blog Candy hos Lena Katrine

Lena Katrine feirer 10000 besøkende med en herlig blogcandy,

ta en titt på hennes fantastiske blogg!


Blog Candy hos Scrappehuset

Scrappehuset feirer over 50 000 besøk siden august 2008 og nå har vi passert 50.000 besøk - det er nesten 350 besøk hver dag det - og dette er de såååå stolte av og vil gjerne feire dette sammen med oss. Derfor er Papirloftet med på å feire Scrappehuset med en lekker blogcandy!

06 februar 2009

En herlig snødag og rampa er på plass! :)

I dag har vi fått opp rampen på utsiden av inngangspartiet, så Ørjan kan trille opp og ned helt selv, og den ble egentlig veldig flott synes jeg. De begynte så vidt det var i går, og så kom de på morgenen i dag og klokka 12 var det jammen ferdig.

Her er noen bilder:

Arbeidet har startet
Godt i gang her. Døra som han ene mannen står foran er døra til vaskerommet vårt, og så ser dere vinduet til Ørjan her.
Begynner å ta form her!
Gelenderet kommer på plass.
Fiks ferdig alt sammen.
Guttene utforsker, falt godt i smak denne her!

En storfornøyd gutt som nå kommer inn og ut uten hjelp!


Det var egentlig tenkt at vi skulle fått montert en trapp ned fra rampa utenfor døra, men vi var redde for at Ørjan kunne kjøre ut der og falle ned, så da ble det rett og slett en hel rampe, og vi er veldig fornøyde med den løsningen!

Og siden det kom så mye snø så måtte vi nesten ut og leke litt også, måtte jo teste rampa når den var ferdig, og da ble det en ekstra time ute i snøen også. Ørjan var egentlig litt dårlig på dagen, så han orket ikke å reise på øyekontroll, men han ble veldig mye bedre utover dagen heldigvis, så i morgen er det barnehagen og så er det helg etterpå!

Her koser guttene seg i snøen:
Ørjan har laget seg en stor snøball!

Daniel er i storform, selv om han er litt forkjøla... Moro med snø ja!!!
Meg og guttene på den nye rampa til huset. Her begynner det å bli mørkt ute, men det er ingen som vil inn for det.... hihi...

Har scrappet noen dåpsinvitasjoner til ei venninne til ei venninne av meg, bilde kommer senere, hun ville ikke ha typisk duse farger da, men rødt og hvitt. Er ikke så god på å lage kort egentlig, men det var moro å prøve seg.

02 februar 2009

SHARE THE LOVE

Scrapbook express har fått seg blogg, og de har en blogcandy nå.




Ta en titt i den flotte bloggen til Scrapbook express!


"Februar måned skal være Share the LOVE måned her på de rosa sider! Med både Morsdag og Valentine’s day like rundt hjørnet ønsker vi å dele vår scrappeglede med flest mulig. Hver dag i hele februar kommer det ny inspirasjon her i bloggen og det blir mye som skjer inne på forumet, så vi håper mange vil være med på moroa!"
Oppfordrer dere til å ta en tur innom både blogg og forum, og del interessen for verdens herligste hobby, nemlig scrapping!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online