17 februar 2009

Jeg elsker vinteren!

Når det er sånn vinter som vi har nå, da elsker jeg vinteren, med masse snø og kuldegrader, da er det godt å bo i Norge altså! :) Det er jo ikke så ofte vi har sånne vintere her nede, og det er egentlig ganske trist, for det er en virkelig flott årstid når det er sånn som det er her nå.

Guttene storkoser seg ute også, og har virkelig sansen for snø og alt man kan gjøre i den.

Vi finner på mye rart sammen, og i helga var vi ute og koste oss foran huset med en stor haug med snø. Ørjan har blitt så tøff også, han sitter på toppen av haugen og ramler ned helt frivillig. Rart å tenke på at han nesten ikke hadde balanse tidligere, nå er den jo blitt så fin. Det er så moro å se at han tør å ta nye utfordringer, tenker seg nesten ikke om lenger. Han bare kaster seg ut i det.

Her er noen bilder fra den flotte dagen vi hadde:

Ørjan på toppen av haugen, her kastet han seg ut, rullet ned og storkoste seg.

Daniel tar seg en tur i snøskuffa! :) Det var moro, nesten bedre enn akebrett jo! :)
Snømann måtte vi jo bygge, ble den ikke kul kanskje?


Daniel låner mamma's solbriller, det er vanlig det... hehe... ;)

Her er begge guttene en tur på snømåka og inn i en snøhaug! :)
Og sånn ser vi ut når vi må inn.....

Altså ikke så populært å gå inn som dere ser.... hehe....
Ørjan var på tur med barnehagen i går, storkoste seg på akebrettet, men han var utrolig slapp når han kom hjem i går. Så rart tenkte jeg, for jeg fikk beskjed om at han hadde vært i storform og virkelig hatt en flott dag i går, både med turen, trening og smågrupper, kost seg med mat og kakao. Da han kom hjem ville han bare sitte stille i rullestolen og se på tv... Tok tempen før vi la han, og da hadde han 39.2. Var utrolig varm og slapp og klagde på vondt i hodet. Han sovnet fort da heldigvis, men våknet halv fem på natten og ville gjerne sette seg opp, men jeg sa at han måtte sove litt lenger. Han sov nok ikke så veldig mye, men han var noenlunde stille frem til halv åtte faktisk, og da fikk han ha på tv'en. Jeg så at han var dårlig, helt blek og ville bare sitte inntil sengeryggen sin. Fikk i han en halv banan og litt eple, og et glass med vann, og da ble det litt bedre. Ikke noe feber heller når vi målte, men han var slapp altså. Så dagen har gått med at han har lagt på sofaen, sov fra og til innimellom, men fikk hvilt seg. Etter luren til Daniel var han mye bedre, og ville sette seg opp og tegne litt, så det fikk han lov til, både han og Daniel koste seg med å tegne. Var deilig å se han så mye bedre. Han har spist godt til kvelden og nå sover både han og lillebror, så jeg tror at dagen i morgen blir mye bedre. :)



3 kommentarer:

ToneMelone sa...

Åååå, så koselig dere har hatt det. Og skikkelig kul med solbriller :)

Anonym sa...

Men heeeeeeeeeeeeeeeej!

Åh va glad jag blev nu!!! Va stor Örjan har blitt, tänk att våra kottar redan blir 5 år! Ser ju att din minsta börjar bli stor också! Vart tar åren vägen??

Hoppas allt är bra med er, ska ta och läsa lite här nu, länkar till dig också så jag hittar tillbaka!

KRAMAR mitha

Anonym sa...

ser ut til at dere kosa dere masse ute! Godt barna liker det, selv om det ikke alltid er like morro å gå inn igjen..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online