12 desember 2009

Pepperkakebaking og Luciafeiring! :)

Måtte jo bake pepperkaker og det var faktisk forrige helg da, men trege meg har jo ikke fått lagt ut bilder, så her kommer de nå i stedet. Hadde det kjempekos med baking, og guttene lagde mange GODE pepperkaker ja, noen igjen også faktisk!









Og så må man jo smake på kakene også, det er jo kanskje aller best!

Ja, og så hadde vi jo da Luciafeiring i barnehagen i dag, og ungene var kjempeflinke, har aldri sett Ørjan så sikker i en sånn sammenheng noengang, så jeg er så UTROLIG stolt av han.

Daniel var kjempeflink han også, men han hadde vært så uheldig at han hadde klart å knuse lyspæren på lyset sitt mens han tygde på den, så han fikk jo glass i munnen sin... Det skjedde jo i barnehagen da, men de sa at de så at det skjedde og at de hadde fått ut alt glasset. Håper virkelig det, er jo skikkelig skummelt da... Jeg ringte legevakten når vi kom hjem for sikkerhets skyld, men de sa at det nok ikke var noe farlig, for hvis det skulle ha kommet noe ned i magen så kom det nok ut den vanlige veien.... Men stakkars vennen min da, hadde jo vondt i munnen kan dere skjønne.... Men, til tross for det, gikk det fint, og det var en koselig luciafeiring i dag. Her kommer et bilderas til:


Daniel kommer ut fra avdelingen:

Fiiine hatten jo:

Ørjan sammen med sine venner:

Daniel oppstilt på krakken.....

Godgutten jo!

Fiiiine Ørjangutten vår, så flink han var!

Flotte Luciagutter og jenter, en skikkelig fin opplevelse!

Og her er vi på vei hjem, litt dårlig bilde men.....

I morgen blir det flere juleaktiviteter, bl.a pynting av pepperkakehus og litt laging av julepynt og diverse. Skal også pynte graven til svigermor og kjøre ut noen julekort og julegaver!

Alle julegavene er nå innkjøpt og er ferdig pakket inn, deilig å være ferdig, nå skal vi bare kose oss med resten av forberedelsene!

1 kommentar:

Renee sa...

åååh så flotte bilder av godguttene da ♥

søt header du har laget

En riktig så koselig førjulstid til deg og dine.

Klemmer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online