19 april 2008


Ble så overrasket da jeg fikk beskjed om at HEIDI har gitt meg en flott award!! Det var utrolig hyggelig, tusen takk skal du ha!

To my winners there are 5 rules attached to this and they are :

1) You have to pick 5 blogs who deserve this award for their creativity, design, interesting material and also contibutes to the blogging community no mater what language.

2) Each award has to have the name of the author and also a link to the blog to be visit by everyone.

3) Each award winner has to show the award and putt the name and the link to the blog that has given her or him award itself.

4) Award winner and the one who has given the prize have to show the link of "arte y pico" blog so everyone will know the origin of this award.

5) To show these rules.

Mine går til:
Ruffa
Brita
Seivåg
Pingpong
Berit

Jeg synes at dere fortjener denne!:)

I går kveld fikk jeg scrappet litt igjen også, så jeg fikk gjort Årets Designer oppgave uke 16 - bruke chipboards. Bildet er av Ørjan og Julie fra bursdagen til Ørjan i mars.
Og så fikk jeg laget en scraplift av Tamara. Er med på en liten oppgave på det rosa forumet hvor vi skal scraplifte andre medlemmer. Var artig å lage denne her.


Vet ikke om det blir så innmari mye scrapping nå fremover før vi har flyttet og er ferdige med det, skal prøve å få med meg Årets Designer oppgavene i alle fall. Er litt å gjøre nå da, må jo pakke og forberede litt, nå er det bare halvannen uke igjen til vi tar over huset.

Har fått en del ting i orden da, handlet en del nye møbler, nytt kjøleskap, microovn og så skal det jo bygges veranda også, og det blir litt av et prosjekt. Heldigvis er det mannen som tar seg av den biten... ;)

I dag har det vært en fantastisk fin dag, skikkelig vårvær, så i dag har vi grillet og kost oss ute. Ørjan har vært ute i over 4 timer og lekt på terrasen, ville ikke inn nei... Hehe...

Her koser vi oss:





Så det har vært en flott dag i dag. Da vi kom inn igjen, lekte guttene på gulvet og så var det tid for barne-tv og godteposer. Noe som også slo godt an!:)
Tenkte også at jeg måtte legge ut dette bildet hvor tennene til Daniel synes, to stk. til nå altså! :)
Forresten ble timen til Ørjan på urologisk avlyst, de ringte lenge etter at Ørjan og Bjørn allerede hadde reist, men de skulle jo til Oslo alikevel da, så da ble det Ikea i stedet, og Ørjan hadde en kjempefin dag sammen med pappa. Har heldigvis allerede fått ny time i forbindelse med at Ørjan skal legges inn for MR i narkose i mai, så da blir vi bare en natt ekstra så vi får tatt den andre undersøkelsen også.

14 april 2008

Fått time til Riksen

Endelig har Ørjan fått time til urologisk undersøkelse på Riksen, den har vi ventet på utrolig lenge, det er egentlig noe han skal ta en gang i året, men nå er det 2 år siden de kalte han inn sist, og det er alt for dårlig. Det er rart at det skal være så stor forskjell på avdelingene på det samme sykehuset, han har nemlig fått time på nevrokirurgen også, og den var så punktlig, nå i mai, som ble bestemt på siste kontroll for nesten ett år siden... De har ingen problemer med å kalle han inn, heldigvis. De andre er det verre med, kan vel nesten ikke telle de gangene som vi har ringt å purret og sendt mail, det er jammen for dårlig ja. Men nå reiser han og Bjørn innover på torsdagen i alle fall, og da får jeg håpe at de får gjennomført den undersøkelsen som de skal ta. Etterpå skal de en tur på Ikea også, skal handle litt til det nye huset. Gleder meg nå altså, er ikke så lenge igjen til 1. mai, og det skal bli så deilig å få flyttet.

Har jammen scrappet litt i det siste også, dette var et bidrag til scrapliftutfordringa uke 13-15 på det rosa forumet, og med dette bidraget var jeg så heldig å vinne også. Kjempekoselig!



Og så var det Årets Designer oppgaven da, uke 15, og denne gangen skulle vi bruke sirkler. Ble sånn passe fornøyd med denne her egentlig.
Nå er jeg med på diverse swaper og vandrepakker også, så nå er det spennende å se hva som dukker opp i posten, har fått en pakke allerede da, og der var det mye fint altså. Moro å bytte litt.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online