23 januar 2008

Ny header i dag

I dag har jeg laget med en ny header, er første gangen jeg prøver på det, men jeg ble egentlig ganske fornøyd jeg. Kommer nok til å teste dette litt mer, er litt artig når man får det til... Men, scrapping, det gjør jeg fortsatt bare på papir, det holder det synes jeg, bruker egentlig nok tid på dataen.
I dag er Ørjan i barnehagen, jeg er hjemme og koser meg med Daniel. Etterpå skal jeg scrappe oppgave 4 i Årets Designerkonkurransen, og tror sannelig at jeg skal ta scrapliftutfordringen på det rosa samtidig. Synes det er greit å scrappe litt når jeg først får frem alle sakene. Det ligger fremme da, fordi jeg scrappet et bursdagskort til Emilie i forgårs, hun har nemlig bursdag i morgen. 10 år allerede, hu og hei som tiden går.
Legger inn min siste prosjekter på scrappefronten her jeg da, denne er laget til Årets Designer - uke 3. Oppgaven var å lage en monokromatisk LO.


Er så moro å være med på Årets Designer, fordi man får muligheten til å prøve ut mange nye teknikker, det er moro å gjøre noe nytt, er så glad for at jeg fikk sjansen til det. Prøver å være med hver uke også!

Daniel vokser seg til og blir stor gutt, nå kommer han seg fremover, selv om han ikke riktig krabber, så aker han seg på rumpa, men bruker armene fremover også, så jeg tror ikke det blir lenge til han krabber, hvis han ikke kommer seg opp før det da, og begynner å gå.... Han sto bittelitt i går og holdt seg i lekegrinda, Bjørn reiste han opp da, men det var ikke lenge. Men en begynnelse er det jo. På lørdag er han 10 måneder.


På fredagen spiste han pizza for første gang også! Det falt i smak det! Ja, også det viktigste av alt, han sa jo mamma for 2 dager siden, da vi var på cafè i byen, det var moro det!!!




På fredagen hadde vi besøk av en gutt som går i barnehagen til Ørjan og mammaen hans, det var kjempekoselig, guttene storkoste seg sammen! Moro med besøk! Spiste pizza, og mens guttene lekte tittet vi voksne på Grand Prix, heia CRASH forresten!

17 januar 2008

Godt nytt år alle sammen...

.... får jeg vel si, siden jeg ikke har skrevet her inne i år... Merkelig hvor fort tiden går, ikke sant?

Vi har jo hatt datteren til Bjørn her fra 27. desember til 5. januar, og det har vært så koselig. Har ikke hatt henne på besøk på 2 og et halvt år, så vi var jo litt usikre på hvordan det skulle gå, men jenta har jo blitt sååå stor og sååå flink! Hun elsker jo småbrødrene sine, har nesten ikke fått byttta bleier jeg på denne tiden, for det ville hun gjøre, samt mate, leke, trille, ja, stort sett det meste. Og så er hun jo så flink til å hjelpe til også. Det har bare vært koselig å ha henne hos oss, og vi gleder oss så mye til hun kommer tilbake igjen i februar, da er det nemlig vinterferie. Her er noen bilder av tiden her hos oss.


Her er vi samlet alle 5 på nyttårsaften!



Emilie koser med lillebror:
Ørjan og Emilie bygger med Lego:

Ørjan og Emilie koser seg i godstolen:

Emilie mater Daniel med flaske til kvelden:

Dette bildet er jeg kjempeglad i, de tre godungene foran juletreet på nyttårsaften!


Har jammen fått scrappet litt i det siste også. Er med på Årets Designer konkurranse inne på det rosa og her er oppgavene som jeg har fått gjort.

UKE 1

Scrap en LO hvor du bruker stempler.



UKE 2

Scrap en LO hvor du bruker swirler.




Denne LO'en av Ørjan har jeg planlagt lenge, ble ikke helt som jeg tenkte, men ble ganske fornøyd alikevel, synes dette bildet er så herlig av ham!



Dette er mitt bidrag til skissekonkurransen på Foreldrenettet for januar.



Vi har jammen fått tid til å leke litt i snøen også, fikk testet ut akebrettet til Ørjan også. Dette er første året som han har akebrett uten spesialsete, og det gikk jo kjempefint, som dere kan se. Dette var Daniel's første møte med snøen også, tror han syntes det var litt rart, men det var moro med storebror som hojet i bakken...

Daniel's første møte med snøen:

Ørjan på sitt nye akebrett:
Hu og hei som det går:
Dette var skikkelig moro:

Lillebror må også teste:
Plass til begge to på akebrettet jo:

Vel, det var den første oppdateringen for i år, fortsettelse følger!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online