18 juli 2008

Allsang på Grensen

Ja, på onsdag tok vi turen opp på Festningen for å se på Allsang på Grensen. Reiste opp dit i halv fem tiden og ventet to timer i kø før det begynte å skje noe som helst.


Det var sååå utrolig mye folk der, helt tettpakket. Tenkte kanskje det ble litt bedre å komme inn der, men der tok vi jammen feil. Da vi kom inn sto vi som sild i tønne, og kunne hverken komme frem elle, r tilbake, det var alt for mye folk, hadde ikke sjans til å komme oss noe som helst sted, og ble stående helt fast. Ørjan satt jo i vogna si, Daniel også, og det er jammen ikke mye barnevennlig der oppe altså. Ikke for oss som har med vogn i alle fall. Folk kjeftet og smelte og klagde... Ørjan fikk helt panikk stakkars, ville bare ut, og gråt så sårt, skikkelig redd var han, og vi har vært på Allsang før, men dette ble for mye for han. Men... problemet var jo at vi ikke kom oss ut... Endelig fikk vi tak i en vakt fra Røde Kors som måtte rydde vei for oss, så vi kom ut. Gikk ned på kroa og fikk i ungene en vaffel og litt brus, det var jo bare å gi opp å få sett noe, og da kunne vi jo like gjerne dra hjem tenkte vi. Når vi tuslet nedover kom vi på at vi kunne jo titte etter noen artister i det minste, vi vet jo hvor artistgarderobene ligger, så vi svingte innom der da. Gikk opp en vei rett bak scena og ble stående og høre på showet i stedet. Det var bare oss og en vakt som sto der, ingen trengsel eller bråk heller, så det gikk fint. Plutselig kom Espen Lind i all hast forbi oss, og da måtte vi jo spørre om å få ta et bilde:

Han var kjempehyggelig, det var klart at han ville stille opp på et bilde sammen med Ørjan.
Litt etterpå dukket jammen Sissel Kyrkjebø også, og stilte opp på bilde hun også.


Så da fikk vi litt igjen for pengene i det minste... hihi....

Dessverre kom det ingen fler, de hadde nok allerede gått opp til sceneområdet da vi kom, vi så Erlend Bratland på vei opp dit, men han var så langt unna. Det var han Ørjan gledet seg til å se da men han hadde da humøret på topp alikevel, og veldig stolt av at han hadde snakket med Espen Lind! :)


Daniel skjønte ikke så mye hvem Sissel var, men han var veldig opptatt av å titte på henne da.... :)

Tror det blir siste gangen vi reiser på Allsang, for det var 12000 personer der nå, det blir jo bare mer og mer folk, veldig moro for byen og for prosjektet, men ikke så moro for oss som publikum og småbarnsforeldre...

Ellers går det bra her da, koser oss i sommerværet, og nå er det ikke så lenge til vi skal ta en tur på Tusenfryd. Vant to billetter på Tusenfryd sine internettsider, ble jo så overrasket når det dukket opp i posten. Hadde jo tenkt på å dra uansett altså, men ekstra moro å vinne billetter. Blir en tur på Nordens Ark snart også, får se om det blir nå til helga aller neste, må jo se an været også.

Og litt scrapping har jeg fått til også,
er fortsatt med i kampen om å bli Årets Designer jeg... hehe...

På denne var oppgaven å bruke store bokstaver:


Dette var en scrapliftutfordring fra Berit på det rosa forumet.

Siste ukes Årets Designer oppgave, bruke mosaikk på en LO!

Denne har jeg scrappet for en nabo av meg, hun ville gjerne ha disse to bildene av barnebarna sine gjort litt spesielle, derfor spurte hun om jeg ville scrappe de. Er jo bare moro det, og her er resultatet:

3 kommentarer:

ninabakke sa...

Så godt at det endte bra på allsang alikevel da, nesten mer stas og få treffe på Espen Lind og Sissel Kyrkebø :)

Super flotte LOer som alltid!

Ha en fortsatt fin sommer

Heidi sa...

Ååååh ... sånn stas å få treffe Espen og Sissel da!
Synd med all trengselen, blir jo ikke noe koselig når det er sånn.

Flott Loer du har laget i det siste også.

Ha en fortsatt fin dag.

Klem fra Heidi

Vibeke sa...

Flotte LOer!!!!!


Takk for titten i bloggen din:):)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online