10 september 2007

Nå flytter vi!!!

Nå har vi solgt leiligheten vår, og nå er vi på leting etter et hus. Ønsker oss et sted med hage, så ungene kan leke ute, et sted hvor det ikke er så mye trafikk og mas. Håper at vi finner noe snart, men vi har et sted å bo i mellomtiden da. Kommer nok til å savne leiligheten vår litt, har vært veldig koselig å bo her, men nå begynte det å bli litt i det minste laget for Ørjan, han trenger plass å utfolde seg på, og her blir det trangt. Derfor er det deilig at vi har fått solgt nå, får håpe at de nye trives her, vi har hatt det veldig fint i alle fall. Det er en utrolig koselig og varm leilighet, det er bare det at den blir i minste laget, og så er det ikke så egnet for Ørjan i lengden, trenger større plass på badet og sånt....

Daniel bare vokser og vokser. Han har fått seg en kosegris som skal være med overalt. Den tygger han på og koser med, her er de sammen!

Han er blitt litt forkjølet nå, litt hes og nyser og hoster, men han er like snill som han pleier å være. I kveld ville han sove i armkroken min, veldig koselig egentlig. Han ruller seg over på magen når vi legger han på ryggen, går bare noen sekunder og så er han over på magen... :)
Han ligger og løfter på rumpa også, så det kommer nok til å gå fremover snart tror vi, begynner å få litt teken på det... hihi...

Ørjan har vært hos øyenlegen og det gikk kjempebra. Han ser veldig fint på begge øynene, det er bare skjelingen som vi må få gjort noe med. Det er snakk om at han må operere etterhvert, vi skulle få et brev etter juletider. Jo fortere de fikk gjort det, jo bedre var det sa de. Ørjan og pappa tok toget inn til Fr. stad, og Ørjan syntes det var så moro. Han har jo tatt toget før, men det begynner jo å bli en stund siden nå, så det var dagens slager!
På torsdagen hadde vi besøk av bestemor og bestefar til Ørjan og Daniel og det var så koselig. De har vært på ferie på Mallorca og de syntes det var så koselig å se ungene igjen. Hadde med masse fint til dem også. Ørjan storkoser seg når de kommer på besøk og Daniel også, selv om det kanskje er Ørjan som gleder seg aller mest da... Vi spiste pizza og koste oss i noen timer før de dro hjemover til Oslo igjen.
Her er Ørjan sammen med bestemor:

Og bestefar:
Og her er alle 4 som koser seg sammen!

På lørdagen var det Tistedalsdagene, og som ekte Tistedalinger måtte vi jo ta turen bortom for å se. Var et arrangement hvor de hadde utkledde folk fra gamle dager, kanoner og musketter. Det var mange med slike kostymer som dette, uniformer fra Karl den XII's tid, og vi måtte jo få knipse Ørjan sammen med en av dem.
Han fikk låne den fine hatten hans også. Så var det gratis båttur med dampbåt, grillmat og brus, og ikke minst Broløpet. Fikk streng beskjed om at dette måtte jo Ørjan og Daniel også være med på, så da måtte vi jo trå til og bli med. Begge guttene fikk startnummer, Ørjan på brystet sitt og Daniel på vogna.
Det var flere barn som kjenner Ørjan som var med og de syntes det var så moro at Ørjan også kunne være med på løpet, selv om han satt i vogna. Han var litt stolt selv også da! Og når vi kom i mål så fikk de medalje begge to. Kjempemoro.
Her er Ørjan før løpet:
Og her er Daniel:

Her kan dere se hvor mange som deltok, ikke store stedet, så det er moro med så mye deltagelse!
Her har Ørjan kommet i mål og viser stolt frem den fine medaljen som han fikk. Daniel fikk helt lik.
Vel hjemme fikk vi ta bilder av godguttene med medaljene sine, og de var godt stolte begge to.

Nå er vi i full gang med pakking, for at det skal være minst mulig å gjøre når tiden er inne. Vi flytter den 20. september allerede. Gleder oss veldig.

Blir nok ikke så mye scrapping nå fremover, men når vi har kommet oss i orden så blir det nok en ordning på det også tenker jeg.... :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

hej

sikke nogen dejlig drenge du har dig og hvor bliver de bare stor
knus Linda (www.bassetroldene.com

Anonym sa...

Hærlige bilder! kose dere masse med flyttinga! Skjønner det blir godt for dere!!

Anonym sa...

Så mange fine bilder, du/dere er flinke til å ta bilder :O) Håper dere har det fint i høstværet og nyter dagen. Guttene vokser ser jeg og det er så moro å følge med dem.
Ha en flott høst!!
Klem fra Marianne og Daniel
http://danileshjerte.com

Anonym sa...

Såå koselige bilder da!!

Flottå få flytta ja, dette blir spennende for dere:D

Klem fra oss!!

Anonym sa...

tagget deg i bloggen min i dag:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online