20 august 2007

En ny uke

Hei igjen alle sammen.
På tide med en liten oppdatering herfra igjen vel. Er ikke så mye som har skjedd da, stille og rolig, og har kost oss sammen i helga.
På fredagen tok jeg og Bjørn med oss Daniel en tur til byen mens Ørjan var i barnehagen. Fikk shoppet litt da, var innom den lokale scrappebutikken, og jammen fikk jeg ikke unnet meg et scrappeblad også... Her er fangsten!



Jeg fikk også levert inn et bidrag til scrapliftutfordringen på det rosa forumet for uke 31-33, og stakk faktisk av med seieren denne gangen. Kjempemoro! Synes det er flott med sånne utfordringer for da blir man så motivert til å scrappe. De pleier å finne skikkelig fine LO'er å lifte også!

På lørdagen bakte vi pizza, og Ørjan fikk selvfølgelig hjelpe til. Her er pizzabakeren i egen høy person.

Først må vi lage pizzadeig!


Moro å røre sammen ja!

Så lager vi tomatsaus og fyll!

Trykker ut deigen i langpanna:

Legger på fyll, her er det ananas..

Og vips, så var pizzaen klar for steking!


Det skal sies at denne ble utrolig god, Ørjan er jammen en flink pizzabaker. Tror kanskje vi skal lage en tradisjon med pizzabaking på lørdagene, for det er både koselig og godt!

Ellers så har guttene koset seg og lekt sammen, de har så god kommunikasjon seg imellom, og det er så utrolig moro å se. De er så glade i hverandre. Daniel stråler opp når han ser Ørjan, og omvendt også. Ørjan er en flott storebror!

De leker ofte butikk, og Ørjan får lov til å "mate" lillebror med pølser og is... Det synes de er moro begge to! :)


Daniel har blitt en stor gutt, veier over 8 kilo nå og nærmer seg 70 cm. Han har vokst utrolig fort ja. Han elsker grøt, og skriker nesten når det ikke er mer igjen i bollen... :) Han koser seg med å ligge på magen på gulvet og utforsker gjerne, og sitter ofte i stolen sin med aktivitetsleken sin på. Dessverre har han fått en del utslett i ansiktet sitt, skal høre på neste kontroll på helsestasjonen hva som kan være grunnen til det, men jeg husker Ørjan også hadde en del tørr hud da han var liten. Er kontroll på fredagen, så da får vi se. Da er det vel vaksiner på gang også tror jeg, og det var ikke så populært sist gang..

Ørjan trives i barnehagen på tross av både ny assistent og ny spesialpedagog. Tror kanskje det har vært godt med litt forandringer og det er så flott å se at han klarer å tilpasse seg så fint. Han er en utrolig flott gutt som har stå-på-vilje og mot, og han jobber så fint med trening og alt det andre som skal passe inn i hverdagen. På fredagen begynner vi med svømming igjen også, så det blir kjempedeilig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

HÆRLIGE bilder Ruby!!! Du er alltid så flink å fange øyeblikkene! Pizza på lørdag-tradisjon har vi her hos oss:) Det er kos både for liten og stor det.. Så sitter vi alle samla foran barnetv å gomler pizza :P

Pssst..om jeg skulle lage den der headern til deg kan du maile meg et kit du vil ha det laga av og evt. bilder?! og hva det skal stå.*s*

Berit sa...

Heisan!
Snubler innom en tur jeg - koselig å kikke på bilder av søte gutter! Du verden - Ørjan har jammen blitt stor gutt altså! ;)

Her blæs vi nesten bort, høsten kom vel brått.. i morres var det rimfrost på bakken ikke langt unna oss.. Brrrrr...

Ha en fin ettermiddag/kveld!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online