01 august 2009

Liseberg

På tirsdagen var vi på Liseberg, reiste sammen med Hege, Frode og Amalie, selv om vi kom bort fra hverandre en liten stund. Ikke så lett å holde sammen i fullt kaos…

Turen til Gøteborg skulle vel tatt to og en halv time, men på grunn av en ulykke i Gøteborg så tok den nesten fire timer. Ungene var superflinke da, ikke en eneste klage å høre, de koste seg med film, rundstykker og drikke, og skravlet litt sammen. Daniel var våken hele turen også, hadde nesten regnet med at han sovnet litt, men jeg tror han var veldig spent på hva vi egentlig skulle…

Vel fremme på Liseberg ble vi møtt av en kø så lang som fy… Men, siden Ørjan hadde med rullestolen fikk vi gratis inngang og kom inn med en gang, så der har vi ingen klager gitt. Det var godt å komme rett inn i det minste. Vi hadde regnet med å få låne en vogn på Liseberg til Daniel, så vi hadde ikke med egen vogn, og selvfølgelig var alt utlånt, det var jo så fullt der. Så Daniel var sååå flink, han gikk mange skritt den dagen, og like blid var han, selv om han nok var helt utslitt når dagen var over.

Her er Daniel og Ørjan på Håby, her har vi tatt oss en liten ispause i kjøringen til Gøteborg. Deilig å få strekke på beina litt. Og spise is klager jo ingen over…. ;)

liseberg7liseberg6

Amalie fikk også is, men ville heller kose med mamma på rasteplassen.

liseberg8

Guttene låner setet til mamma litt….

liseberg9

Her er vi fremme på Liseberg, måtte gå et godt stykke fra parkeringen, men det gikk veldig fint det. Ørjan er veldig klar for en dag på Liseberg! :)

liseberg5

Kjører farfars bil sammen med guttene mine, og de har selvfølgelig fått på seg kaninører. Det må man jo ha. Fikk kjøre to runder med en gang også, og det var jo superpopulært. Må skryte av betjeningen der også, på alle attraksjoner som Ørjan ville kjøre kom vi først inn, uten venting, og de spurte hvor mange runder vi ville kjøre. Det var virkelig bra!

liseberg1

Jeg og Daniel kjører Dragebåtene, her har jeg og Ørjan nettopp kjørt i Eventyrslottet, men da ble det ikke tatt noen bilder. Han var kjempeflink også, selv om det var både høy lyd og til tider helt mørkt. Og Daniel storkoste seg i dragebåtene også, var veldig spennende med vann!

liseberg2

Guttene mine som har vunnet sjokolade! ;)

liseberg11

Amalie og Hege ser på Kållerado. Amalie er som Daniel veldig glad i alt som har med vann å gjøre.

liseberg14

Jeg og guttene kjører tekoppene, bittesmå…. ;)

liseberg3

Tekoppene var nok det morsommeste guttene kjørte, for den kunne de styre litt selv. (Jeg ble litt kvalm, men eller gikk det fint…. ;) )

liseberg18

Ørjan syntes det var så moro å få styre!

liseberg19

Amalie på hestekarusellen! Mamma passer på!

liseberg4

Hestekarusellen er populær den, Ørjan storkoste seg! :)

liseberg16

Daniel syntes også det var moro, men litt skummelt helt i begynnelsen…

liseberg17

Ørjan spiller på Lykkehjul…

liseberg10 

Amalie fikk en fin kanin av guttene, måtte jo kjøpe en liten ting til ei så søt jente. Og den falt i smak! :)

liseberg15

Daniel venter tålmodig i kø, begynner nok å bli litt sliten her, men det er spennende å få kjøre karuseller!

liseberg12

Og når vi er slitne er det virkelig godt å få sitte på pappas trygge skuldre.

liseberg13      

Spiste litt mat på et gatekjøkken før vi tok turen hjemover ved 20-tiden. Daniel sovnet med en gang, han var jo helt utslitt stakkars, han var så flink til å gå inne på Liseberg altså, var skikkelig imponert jeg. Og med så mye folk var det virkelig flott at Ørjan koste seg så mye også, før hadde han nok blitt redd, men nå var det bare moro! :)

Legger også inn en Lo som jeg har laget, dette er en scraplift til sommershowet på det rosa.

holde

1 kommentar:

ninabakke sa...

For noen koselige bilder :D

Og kjempe imponert over LOen, NYDELIG!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online