24 august 2008

Ørjan slipper å operere!!!

Som de fleste av dere sikkert vet så er jo Ørjan født med ryggmargsbrokk og har hydrocephalus og innlagt shunt (dren) i hodet. Det har hele tiden vært snakk om å forandre på hodefasongen hans, fordi han har vært skjev i ansiktet, men de har ikke ønsket å gjøre det for tidlig, men definitivt før skolestart. Så fikk vi endelig innkallelse på mandag om vi kunne komme på fredag, de hadde satt sammen et stort team som skulle titte på han, og så finne en løsning. Vi synes jo at Ørjan har utviklet seg veldig positivt utseendemessig (han har jo selvfølgelig alltid vært like søt for oss da.... ), men vi synes at skjevheten har gått en del bort, men problemet har vært at han skjeler en del, og det gjør at man ser bedre skjevheten når man ikke er vant med han... Vi reiste da innover på onsdagen, og ble møtt av 10 stk. forskjellige leger og tannleger (pga. kjeven). Ørjan tok seg ikke nær av at de var så mange, tvert i mot, han sjarmerte dem alle i senk. Det som var utrolig morsomt var jo at de hadde tatt opp MR-bildene av hodet hans på en dataskjerm, og så sier han; det er meg!

Alle ble jo så forundret over at han skjønte det, men vi har jo forklart en del når han skal ta slike undersøkelser som MR og CT, at det er bilde av hodet, men bare det som er innenfor huden da...Alle tittet og pratet, og så kom de fram til;han trenger ikke å gjøre noen operasjon i hodet!!! De skal bare "flytte" litt på det ene øyet, slik at skjelingen forsvinner, og det kommer til å gjøre mye for hans utseende. Det er bare dagkirurgi, han mister ikke synet eller noenting, og han får narkose, så det kommer han ikke til å kjenne en gang. Er så utrolig glad og takknemlig for dette her, hadde jo håpet, men regnet ikke med noenting. Er bare så glad for at han slipper en stor operasjon til, alt han slipper er SÅ BRA!!!

I går reiste vi nedover til Tanumstrand for et weekendopphold sammen med RHØST. I forbindelse med oppholdet så ble det gitt beskjed om at vi måtte ha en barneseng til Daniel, og at denne måtte stå på rommet når vi kom, pga. sovetiden hans. Vi hadde gledet oss så mye til denne turen, og spesielt Ørjan fordi han skulle treffe andre barn i samme situasjon. Vi har hørt så mye flott om dette hotellet og sett på bilder og som tidligere nevnt gledet oss veldig. Da vi ankom hotellet fikk vi en romnøkkel til et rom. Da vi kom opp så det ved første øyekast bra ut, men barnesengen manglet. Da vi prøvde å sette på tv'en fungerte ikke denne, kjøleskapet rant vann, så når vi åpnet døren til det, rant det masse vann ut på gulvet på teppet, og det ble klissvått. Vi har barn som er mye på gulvet, Daniel krabber jo en del og Ørjan krabber jo også på gulvet, derfor var dette helt uholdbart. Når vi skulle ta oss noe å drikke så er jammen også glassene SKITNE! Det var virkelig dårlig, i tillegg lå det et skittent håndkle i en av hyllene utenfor baderommet. Det er utrolig uproffesjonelt.Vi trodde at Norlandia hotellene hadde en viss standard å holde seg innenfor, og vi ble så utrolig skuffa over dette her. Vi har jo brukt tid, bensin og måtte kjøpe oss mat på veien, fordi vi måtte snu hjemover igjen. Pengene som vi har brukt for oppholdet får vi igjen av RHØST men vi har jo som nevnt brukt både tid og penger på å komme oss frem og tilbake til Halden der vi bor, og vi måtte jo stoppe og spise, siden det var tenkt at vi skulle spise middag kl. 20:00 på hotellet.Da vi oppdaget feilene, gikk vi ned i resepsjonen for å si ifra at vi ville bytte rom, at det ikke var tilfredsstillende slik som det var. Barnesenga hadde heller ikke kommet opp. Da sa hun i resepsjonen at hun skulle sende opp noen som skulle se på det. Vi gikk opp igjen på rommet, men dennne personen dukket aldri opp, og etter en god stund gikk vi igjen ned, og da resepsjonisten forsøkte å ringe han som skulle komme å se på problemet, tok han ikke telefonen... Vi ble frustrerte og oppgitte, for dette er ikke den opplevelsen man skal ha når man er på hotell, da skal man slappe av og kose seg, det trodde vi også at de var interesserte i. Når førsteinntrykket har blitt så ødelagt, så er jo hele turen spolert. Vi kunne heller ikke få noe annet rom, fordi det var fullbooket. Vi måtte derfor reise hjem.Når du reiser med 2 små barn, hvorav en er funksjonshemmet så forventer man en viss standard, og ikke minst en viss service. Det er for dårlig når man må reise hjem etter å ha reist mange mil for en weekendtur. Nå har jeg nettopp sendt en klagemail til Norlandia og Tanumstrand, hvor jeg har bedt om kompensasjon på en eller annen måte, for det er for dårlig altså. Så da har vi helgen hjemme istedet da, det er jo like greit det. Men er jo litt irritert alikevel da....

Har fått scrappet litt i det siste også da,

viser frem noe av det som jeg har laget:

Årets Designer oppgave uke 34, lage en 10 på topp liste og bruke den på en LO. Jeg lagde hele LO'en som en topp 10 liste jeg, med masse bilder av Ørjan's favoritting å gjøre.

Årets Designer oppgave uke 33, her skulle vi lage egne chipboardbokstaver og bruke dem på en LO, mine bokstaver er ordet KLOVN, klippet ut i kartong fra en tegneblokk og så kledd med mønsterark. Synes denne ble litt morsomt, og det som var ekstra morsomt var at den ble plukket ut i rampelyset på det rosa forumet for uke 33.

Dette bildet har jeg hatt lyst til å scrappe lenge, men har ikke helt visst hvordan jeg skulle gjøre det. Prøvde å lage det mest mulig rent og enkelt, med journaling fra hjertet.

Årets Designer oppgave uke 32 - lage en LO om meg selv....
Første gangen jeg scrapper et bilde med bare meg selv på... hehe...
Lagde noen stikkord om hvem jeg er som person,
og enkel "jentete" pynt.
Ble også plukket ut i rampelyset uke 32 på det rosa forumet med denne, utrolig morsomt!

1 kommentar:

Miriam sa...

Hei vennen!
Så fint at ørjan slipper noe stor operasjon.
Vi kommer til å flytte nærmere dere før jul tenker jeg.
Veldig synd at hotellet var så dårlig.
Strikker og hekler masse ,må jo ha litt julegaver til jul.

Ha en fin søndag hjemme

Masse klemmer fra miriam og gutta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online