01 juli 2008

Verdens tøffeste rullestol...

.... den må jo Ørjan ha fått i dag vel...

Se bare på denne her:


Det var litt skummelt å prøve helt først, men guri så moro det var å få kjøre selv da. Nå skal det trenes på bruken av denne, er jo ikke så lett med en gang, men han som kom og leverte den ble kjempeoverrasket over hvor fort Ørjan tok det, og lærte å kjøre. Moro å høre, dette blir nok veldig populært fremover! Nå bygger Bjørn en port på verandaen slik at vi kan ha bilen på verandaen, og så Ørjan kommer seg lettere ut og inn også. Blir kjempebra. Var en strålende fornøyd gutt som la seg i kveld da, etter forsikring om at han fikk kjøre mer i morgen. :)

I går var Ørjan på Riksen også, for å ta en MUCG og ultralyd av blære, de mente på at det kunne være refluks, og det er jo kjempeskummelt. Ørjan var UTROLIG flink, trengte ikke noe beroligende eller noenting, var så snill og lå helt stille under undersøkelsene, og også når de tok blodprøvene. Blodprøvene har vi ikke fått svar på enda, men det var IKKE noen refluks!!!

HURRA!!! Det er gutten sin det!
Her har han nettopp tatt blodprøve og fått premie.

Det var pappa som fulgte i går, og de hadde med seg Daniel også. Mamma var hjemme og vasket huset hun... hehe... Og når Ørjan kom hjem, så ringte mammaen til Julie for å høre om vi var hjemme. De hadde nemlig kjøpt noe til Ørjan og Daniel i Astrid Lindgrens verden, så da kom de på besøk, Julie, Kristian, Jonatan og mamma Elisabeth. Var veldig koselig, og ungene koste seg sammen. Og så fikk Ørjan og Daniel hver sin flotte spisebrikke med Emil på, superfine!
Daniel har vært syk i dag, 40 i feber stakkars, men det kommer nok av vaksinen som han tok for en uke siden på 15 måneders kontrollen. De sa at det kunne bli reaksjoner, men 40 i feber det synes jeg er mye altså. Men, han har fått Paracet og virker som han er i god form egentlig, litt slapp da, men det er jo ikke så rart.
Rett før leggetid. Blir nok litt sjekking i løpet av natten, og stiger feberen mer, så blir det nok legevakta også. Er så redd for sånt som det her jeg... Håper han er bedre i morgen altså. Lille vennen vår.
Han reiser seg selv også nå, og står helt alene. Det har han nettopp begynt med, så det er stas. Tror nok ikke det er lenge igjen til de første skrittene nå, han er jo sååå stolt når han står alene også da.



Litt scrapping har det jo også vært i det siste:
her er den seneste,
laget til ÅD uke 26 - Bruke statistikk på en LO.
Denne laget jeg til skissekonkurransen på Foreldrenettet:
Og denne var til ÅD uke 25, horisontale linjer.

Er nok ute av scrappetørken i alle fall, er moro å sette seg ned når man har litt tid til overs, har masse ideer oppe i hodet i alle fall!
I kveld blir det Lange Flate Ballær II, den kom på DVD i posten i dag, gleder meg til å se!!!

2 kommentarer:

Berit sa...

Kulere rullestol finnes ikke!!!
Nesten som Lynet denne jo!!
Skjønner godt at den er populær, og utrolig hvor fort barna tar ting - tross det ene og det andre ;)
Tviler ikke hvem som blir tøffeste gutten i gata nå. Men alle tøffe gutter har vel kanskje bilradio...*fnis*

Skal hilse fra Amalie også ;)
KLEM

ninabakke sa...

Utrolig tøff rullestol til en liten tøffing! :)
Kjempe flotte LOer, likte godt den med statestikk.
Søte bilder av minstemann også da

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online