19 september 2008

Litt nytt fra meg

STOR PREMIERT SCRAPPEKONKURRANSE PÅ FORELDRENETTET.COM, REGISTRER DERE OG KOM INNOM FOR Å VÆRE MED!!!

Tenkte det var på tide med en oppdatering fra meg igjen, men først vil jeg sende en stor hilsen til lillesøsteren min Tonje, som er i gang med ny jobb og som reiser til Mexico på lørdag. Ha en kjempefin tur, hold deg trygg og kos deg masse. Håper vi kan reise til Paris og besøke deg snart. :)

Helg igjen da dere, og det er deilig. Nå er høsten her for alvor, merket deg da jeg skulle levere Ørjan i barnehagen i dag, regnet og var kjølig, men det var opphold lenge nok til at vi kunne ta bilen hans ned i dag. Han koser seg så mye i barnehagen og har virkelig hatt en flott utvikling i forhold til ting som han har vært skeptisk til tidligere, og nå omfavner han det med stor glede og det er vi så glade for. Det har nok også mye å gjøre med assistenten hans, som gjør en kjempeflott jobb, her er et bilde av de to sammen fra i sommer. (Bildet er lagt ut med tillatelse)

Har jo fått scrappet en del i det siste også, og har vært så heldig og vunnet litt med noen av disse også, det er alltid veldig moro!
Dette er mine seneste bidrag til Årets Designer på det rosa forumet:
Her skulle vi bruke stoff på en LO. Jeg valgte å bruke jeansstoff og en jeanslomme, ble egentlig veldig fornøyd med denne her.
På denne skulle vi ha med et bilde i svart/hvitt eller i sepia, og da valgte jeg dette bildet av Daniel hvor han bare er 1 dag gammel.
Dette er et bidrag som jeg scrappet til en utfordring på mammanett, var så heldig å vinne med denne her, så moro. Denne er en lift av nabo'n.

Denne lagde jeg til skissekonkurransen på Foreldrenettet, vant med denne her. Synes fargene ble så friske og fine på denne, og er så glad i disse bildene.

Scrapliftutfordring som jeg vant med på det rosa forumet. Så hyggelig å vinne! :)
Ellers så går det veldig fint med oss alle 4, ungene koser seg om dagen, selv om det blir mye innevær. Vi finner jo alltids på noe da, de er heldigvis flinke til å leke sammen guttene våre. Jeg har vært på handletur i Sarpsborg i dag, shoppet klær (til meg selv for en gangs skyld....) på H&M, og gubben kjøpte seg sånn værstasjon. Ungene fikk nye skinnjakker dagen før, klarer jo ikke å la være den shoppinga til dem... hehe... Var utrolig fine da, kjøpte på Cubus.

Daniel springer rundt hele, han har virkelig blitt stor altså, og klatrer overalt til mamma' s store fortvilelse. :) Det er moro å se hvor flink han er da, og han utvikler seg hele tiden, forstår veldig mye av det vi sier også, hvis vi ber han om å gjøre noe, hente noe osv. så gjør han det med en gang. Kjempeflink er han!


Vi er så heldige som har to slike flotte gutter!

06 september 2008

Jeg har blitt månedens scrapper på Scrapbookexpress!!!

JIPPI!!!

Det hadde jeg i alle fall ikke forventet. Jeg har altså vært så heldig å bli månedens scrapper på det rosa forumet, og jeg er så overrasket og glad, for dette er virkelig moro. I selskap med så mange kreative og utrolig flinke scrappedamer, så er det virkelig en ære å få denne tittelen. Tusen, tusen takk!!!

Se mer her!

Ikke nok med det, jeg har også vært så heldig å få en award av Nina også, tusen takk for denne, det setter jeg stor pris på!




1. The winner can put the logo on their blog.


2. Link the person you received your award from.


3. Nominate at least 5 other blogs.


4. Before listing the nominees give a brief reason why you chose them


5. Put links of those blogs on yours.


6. Leave a message on the blogs you have nominated.



Denne gir jeg videre til:





1. Xtina - fordi hun har så mye utrolig inspirerende LO'er, og det er så morsomt å se hva hun finner på neste gang.


2. Reneè- fordi jeg liker stilen hennes


3. A beautiful mess - a very inspiring blog, very artistic and interesting work


4. Nora - fordi hun har en allsidig måte å scrappe på, alltid morsomt å se hennes arbeid!


5. Tone - fordi hun alltid finner nye måter å scrappe på, og fordi hun tar så herlige bilder!





Har faktisk fått scrappet litt i det siste også, et par er til utfordringer så de kan jeg ikke legge ut enda, men her er den seneste jeg har laget i alle fall.

Den er til ÅD uke 36 og her var oppgaven å bruke klistremerker. Jeg har brukt epoxymerker her, og denne var utrolig morsom å lage, er ikke så vant til å bruke sååå sterke farger som dette, men det passet synes jeg.




Ellers så går det bra, har fått gavekort på weekendopphold på Tanumstrand for oss 4 fra hotellet, siden det planlagte oppholdet ikke var som det skulle, så da tar vi nok turen tilbake dit. Håper at det er litt bedre der da.

Jeg har også handlet en pakke på Ebay i dag, så det skal bli spennende å se resultatet av den shoppingen der, en mystery scrappe pakke, love it....!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online